Jan Egeland i åpen forelesing om Haiti

Onsdag 17. februar kl. 13:15 - 15:00 gir Jan Egeland en åpen forelesning på Universitetet i Stavanger. Tema er koordinering av hjelpearbeidet etter jordskjelvet på Haiti.

Jan Egeland er æresdoktor og professor II ved Universitetet i Stavanger, og har forelesninger for masterstudenter i samfunnssikkerhet. Egeland er også direktør ved NUPI og tidligere leder for FNs innsats i humanitære katastrofer.

- Når studentene nå skulle ha om internasjonal krisehåndetring, er Haiti et veldig godt eksepmel på hva som bør gjøres og ikke. Studentene er priviligerte som har en av verdens beste forelesere, og siden de bare er 10 personer, ville vi gjerne åpne også for andre interesserte, sier post.doc-stipendiat ved Institutt for medie-, kultur- og samfunnsfag, Ketil Fred Hansen.

Forelesningen er åpen for både studenter, ansatte og folk utenfor universitetet.

Sted: rom 317 på Norsk Hotellhøgskole.