Jayantha P. Liyanage i SPE-styret

Førsteamanuensis Jayantha P. Liyanage, Institutt for konstruksjonsteknikk og materialteknologi, er valgt inn i styret for SPE (Society of Petroleum Engineers) Stavanger-avdelingen.

Liyanage har i tillegg et spesielt ansvar som leder av stipendkomiteen.

Liyanage er også senterleder for Senter for Industriell teknologi og driftsledelse (Center for Industrial Asset Management - CIAM). CIAM idag har mange prosjekter knyttet til eDrift / Integrerte operasjoner (IO) på norsk sokkel.

Styret består av:

Jan Drechsler, Statoil, Jan Erik Olvin, BP, Bengt Gunnarson, AGR, Øystein Windsland, Triangle, Svenn T. Haugen, Roxar, Kjetil Ormark, ConocoPhillips, David Harrison, Schlumberger, Jan Tore Helgesen, Halliburton, Jayanatha P. Liyanage, UiS, Andrew Lambert, Statoil, Steinar Lea, Weatherford, Hilde Karin Østnes, PTIL, Tore Lye, SPE Stavanger, studentrepresentant, Per Hadland, Baker Hughes INTEQ.