Universitetet i Stavanger 10 år!

Denne høsten feirer UiS tiårsjubileum. Her er en oversikt over arrangementer i jubileumsperioden.

Barn med flagg under UiS sitt femårsjubileum 2009. For fem år siden markerte UiS også jubileum.

12. august: En jubileumsutgave av UiS-magasinet UniverS går ut til alle Stavanger Aftenblads abonnenter, i tillegg til våre faste mottakere.

18. august:  med underholdning av Tønes, Frøken Fryd, Rune Bjerga, 1B1 og andre artister. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen er hovedtaler.

11.-12. september: Todagers Habermas-symposium ved UiS. Åpen forelesning ved Jürgen Habermas med tittelen «Democracy in Europe».

17.-28. september: , med forsker-standup, Forsker Grand Prix, barneuniversitet, stands i Stavanger sentrum, Åpent universitet og andre arrangementer.

28. september: Åpent universitet på Ullandhaug for hele regionens befolkning. Ansatte og studenter viser fram sine aktiviteter. Det vil være foredrag, omvisninger og demonstrasjoner. Kafeene er åpne, og det blir aktiviteter for barn.

14-17. oktober: Innovasjonsuke på UiS. På programmet: Møte for innovasjonsforskere i European Consortium of Innovative Universities (ECIU), internasjonal konferanse om regional innovasjonspolitikk (RIP 2014), seminar om forskningsetikk og opphavsrett, nasjonal finale i studentkonkurransen Venture Cup og mer. (Lenke til program kommer).

29. oktober: Dette er bursdagen. Vi har bursdagskakefest på UiS. Årsfest med doktorpromosjon, taler og underholdning i TjodhallenDette er et åpent arrangement som foregår på dagtid. Festaften for ansatte og inviterte gjester om kvelden.

30.-31. oktober: I anledning jubileet har European Consortium of Innovative Universities lagt sine møter for styret og temagruppene til UiS.

I tillegg er det flere konferanser i jubileumsperioden:

2.-3. oktober: Internasjonal konferanse om kvalitet og sikkerhet i helsesystemer

25.-27. november: NEON-dagene arrangeres på Handelshøgskolen ved UiS i regi av Nettverk for organisasjonsforskning i Norge.