Kirsten Welschemeyer vant Gullhammeren 2018 for beste planfaglige kompetanse

Det var kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland og styreleder Sissel Leire i Bygg21 som delte ut de fem gullhamrene under «Det Norske Byggemøtet» onsdag 17. oktober.

Gullhammervinnerne 2018 på scenen Gullhammervinnerne 2018

Kirsten Welschemeyer jobber som universitetslektor ved UiS, i tillegg til jobben hennes ved MAD Architects Stavanger. Hun vant forrige uke Gullhammer i kategorien Plan og byggeprosesser.

I juryens begrunnelse står blant annet «En god reguleringsplan er avhengig realistiske mål, godt samspill mellom kommunen og utbygger, og ikke minst planfaglig kompetanse.

Kirsten Welschemeyer har som utøvende arkitekt og leder av plan- og prosjektteam dokumentert fremragende planfaglig kompetanse og prosessegenskaper. Hun er etterspurt og brukt av utbyggere så vel som av kommunene.»

Les mer på bygg.no(ekstern nettside).

Formålet med prisen er å synliggjøre gode eksempler på personer, prosjekter og virksomheter som bidrar til å bringe bygge- og eiendomsbransjen framover.

Se pressemelding med mer informasjon om prisen og de andre vinnerne her (ekstern nettside).

Institutt for sikkerhet, økonomi og planlegging