MENY

Klart for semesterstart

De første ukene i høstsemesteret skjer det mye spennende på UiS. Her får du en oversikt over fadderaktiviteter og mye mer.

For deg som er ny UiS-student byr de neste ukene på både faglige og sosiale aktiviteter som er viktige å få med seg. Du får viktig informasjon om studieprogrammet ditt, samtidig som du får gode muligheter til å bli kjent de som du skal studere med de neste årene.

For at du som student med nytt opptak på et studieprogram ikke skal miste studieplassen din, må du møte opp personlig for frammøteregistrering ved semesterstart. Mer informasjon finner du her.

Alle studieprogram har informasjonsmøte ved studiestart. Hvor og når møtet for ditt studium finner sted, står i opptaksbrevet. Du finner en alfabetisk oversikt .


Åpningsseremoni

Startskuddet for studieåret går med åpningsseremoni i Tjodhallen i Kjølv Egelands hus tirsdag 19. august kl. 10.00. Hovedtaler er forsknings- og høyere utdanningsminister Tora Aasland og du kan også oppleve Stavanger-bandet Attention Now! Rektor Aslaug Mikkelsen ønsker alle nye studenter velkommen til UiS og ordfører Leif Johan Sevland ønsker velkommen til Stavanger.

Spennende fadderprogram
Fadderordningen er viktig for en god start på studietiden. En fadder er en etablert student som kan det meste om byen og universitetet. Gjennom fadderordningen får nye og gamle studenter ved universitetet sjansen til å bli kjent med hverandre og med campus. Det er studentene selv som er ansvarlige for og organiserer Fadder 08.

Fadder08 byr på et rikt og spennende program med blant annet konserter, grilling, beachparty, rebusløp, båttur, fadderleker i olympisk ånd og mye mer.

I tillegg gis det et tilbud til nye studenter med barn som kalles Bamseklubben. I noen timer hver dag den første uka arrangeres det ulike aktiviteter for barna slik at foreldrene kan bli kjente med de andre i klassen og bli med på noe av fadderopplegget. Ta kontakt med Fadder08 hvis du er interessert i dette.

Sjekk ut fadderprogrammet her