Klassisk julekonsert

Sangstudentene ved UiS byr på ny og gammel julemusikk i Skur 2 på Skansekaien, søndag 12. desember kl. 14.00. Alle er hjertelig velkomne til denne konserten som garantert gir deg en fortryllende julestemning.

Professor Elizabeth Norberg-Schulz lover et rikt program som vil få fram julestemningen hos publikum.

- Programmet spenner fra barokken til nåtiden. Det blir musikk av komponister fra mange land, blant annet Händel, Bach, Dvořák og Pärt. Ikke alt er ren julemusikk, men det skaper den rette atmosfæren, lover Norberg-Schulz.

Kjent og kjært

De 15 sangerne fra Institutt for musikk og dans vil også framføre kjente og kjære sanger, som Glade jul og Deilig er jorden, samt et knippe vakre julesalmer.

- Kjente julesanger får et helt spesielt uttrykk når de synges av et kor med sangere på dette nivået. Det må bare oppleves, sier professoren.

Hun legger til at publikum også skal få være med og synge.