Flere får tilgang til UiS i neste uke

Flere studenter og ansatte vil i løpet av neste uke få tilgang til UiS sine campuser.

Studenter sittende på gresset på campus Ullandhaug.

Dette ble klart etter at regjeringen i går la fram sin plan for videre håndtering av koronasituasjonen og justeringer i smittevernreglene.

Fra slutten av april har landets høyskoler og universiteter kun vært tilgjengelige for studenter innen noen prioriterte fagområder som trenger tilgang til lokaler på studiestedet for å fullføre denne våren. Nå utvides dette til å gjelde alle studenter som er avhengig av tilgang til lokaler for å holde progresjonen i studiene. Undervisningen vil fortsatt foregå digitalt ut semesteret, og eksamen skal gjennomføres som hjemmeeksamen.

Vi vil så snart som mulig komme tilbake med nærmere informasjon om hva de nye føringene fra regjeringen betyr for ansatte og studenter ved UiS.