Med kunnskap kommer du lenger

UiS feirer ti år med å by på kunnskapsreiser av mange slag. På en egen nettside presenteres studenter som har kommet langt med kunnskap. I en film møter du Norges kanskje smarteste taxisjåfør som utfordrer passasjerene til å gjøre sin drosjetur til en kunnskapsreise.

Stillbilde fra taxifilmen

Her kan du se filmen «Kunnskapsreisen i taxi». Del den gjerne med venner og kjente i sosiale medier.

Jubileum
UiS utfordrer mennesker på ulike steder til å bli med på en kunnskapsreise.

– I forbindelse med jubileet ønsker vi å gjøre noe litt utenom det vanlige. Vi vil vise at med kunnskap kommer du lenger, og at Norges framtid begynner her ved UiS, sier rektor Marit Boyesen.

Flere kunnskapsreiser
Gjennom flere tiltak framover skal ulike kunnskapsreiser visualiseres og presenteres.

Onsdag 19. mars holdt 14 eksperter foredrag for passasjerene på toget fra Oslo til Stavanger. Togreisen ble filmet, så alle vil kunne se reisen på nettet i etterkant.

I dagene og ukene framover vil det komme flere kunnskapsreiser.

Besøk vår kampanjenettside med våre ulike kunnskapsreiser og les historier om hva noen av våre dyktige studenter har skapt.