Medisinutdanning ved UiS vil være en milepæl for hele Helse-Norge

Medisinutdanning i samarbeid mellom UiS, SUS og primærhelsetjenesten vil utnytte eksisterende ressurser og kompetanse, skape regional utvikling og tilføre Helse-Norge en nyskapende og framtidsrettet utdanning. Det skriver en overlege og professor, forskningssjefen ved SUS, to fastleger og to dekaner i en kommentar i Stavanger Aftenblad.

Legestudent

7. juli skriver fem leger, fire av dem tilknyttet Universitetet i Bergen, at bergensmodellen («Vestlandslegen») vil være en milepæl og godt nytt også for Stavanger-regionen.

Les svar fra  professor og overlege Stein Ørn, forskningssjef ved SUS Inger Økland, fastlegene Morten Munkvik og Ingvild Vatten Alsnes og dekanene Kristin Akerjordet og Øystein Lund Bø i Stavanger Aftenblad 10. juli.