Messe for studentbedrifter

Tirsdag 13. mars er det klart for studentbedriftsmesse ved Universitetet i Stavanger. Det er tredje året arrangementet går av stabelen.

Ni studentbedrifter deltar på årest messe for studentbedrifter, og det blir kåring av beste studentbedrift, beste stand, beste produkt og utdeling av publikumsprisen. Dette vil foregå kl. 14.30 i Bokcafeen i Kjølv Egelands hus og det er forskningsdirektør Helge Ole Bergesen som står for utdelingene. Arrangementet åpner kl. 10.00.

- Nytt i år er at det blir et samarbeid med Høgskolen Stord / Haugesund, sier faglig ansvarlig for studentbedriftsmessen Njål Vigesdal ved UiS.

Disse bedriftene deltar:
1. SB Rock Management
Tilbyr Management-tjenester til lokale artister.
www.rockmanagement.no

2. SB Tube
Salg av profilerings T-skjorter
www.sbtube.no

3. SB Undercover
Salg av boxer-short o.a. undertøy gjennom inngåelse av abonnementsavtaler (avtale med Calvin Klein) www.UnderCover.strong.no

4. SB Midt i Blinken
Import og salg pissoir-tilbehør
www.midtiblinkensb.no

5. SB Særskilt
Salg av skiltplater til bil og husskilt, utformet etter kundenes preferanser
www.saerskilt.strong.no

6. SB Crux
Salg, markedsføring og gjennomføring av arrangementer (med hovedvekt på utendørs matopplevelser) Er underleverandør til profesjonelle aktører, Kronen Gård Hotell, Døvre Event og Kite-NM
www.cruxsb.piczo.com

7. SB Gasskar
Agentur innen naturgass. Import og salg av utstyr for å øke bruken av naturgass
www.gasskar.no

8. SB Adfero
Tilby salgsfremmende tiltak i form av kursing samt utførelse av markedsundersøkelser til små- og mellomstore bedrifter på Haugalandet
www.adfero.no

9. SB Arrangørene
Skal arrangere begivenheter for lokale bedrifter.