Mobbing og "Gift" i Åpent filosofisk forum

Onsdag 12. september kan du høre førsteamanuensis Bjørn Olav Roaldseth snakke om mobbing og eksludering i Åpent filosofisk forum.

Foredraget, som er et samarbeid med Rogaland Teater, tar utgangspunkt i Alexander L. Kiellands ”Gift”, som nylig hadde urpremiere på teateret, samt Roaldseths egne erfaringer som barnehjemsbarn gjennom 18 år.

Roaldseth er også leder for Åpent filosofisk forum. Han rapporterer om godt oppmøte på høstens første møte forrige onsdag.

- Møtet var godt besøkt, med rundt 60 mennesker. Vanligvis er vi rundt 50 på Cardinal pub, og det kommer stadig nye folk. Alle mennesker er filosofer og filosofi finnes i alle fag. Derfor inviterer vi også foredragsholdere som jobber innen andre fagfelt, opplyser Roaldseth, som også lover engasjement og høy temperatur på debattene etter møtene.

Møtene finner sted på Cardinal pub og starter klokken 19.30.

Se hele høstprogrammet for Åpent filosofisk forum.