Musikalsk julehelsing frå UiS

Årets julegåve frå Universitetet i Stavanger er ei julehelsing frå rektor i samspel med våre framifrå studentar og tilsette på Fakultet for utøvande kunstfag. Årets julekonsert i St. Petri kyrkje må nytast med god lyd.

Rektor Klaus Mohn takkar på vegne av Universitetet i Stavanger for den formidable innsatsen studentar, tilsette og samarbeidspartnarar har lagt ned i året som var.

Kva kan vere meir hyggeleg enn ei heimlaga julegåve? Det er med stor glede Universitetet i Stavanger overrekker dykk ei musikalsk julegåve frå våre dyktige studentar og tilsette ved Fakultet for utøvande kunstfag.

Årets julehelsing frå UiS er eit utdrag frå årets julekonsert i St. Petri kirke den 14. desember 2019. Må nytast med god lyd.

Med dette ønskjer vi alle ei riktig god jul og eit riktig godt nytt år.

Rektor Klaus Mohn ved bord Rektor Klaus Mohn ønskjer alle studentar, tilsette og samarbeidspartnarar god jul og eit godt nytt år.