Nett-tv: Semesteråpningen 2007

Se hele velkomstseremonien fra Tjodhallen 14. august 2007 på nett-tv.

Klikk her for å se sendingen

(åpnes automatisk  i Windows Media Player)

Studieåret 2007/2008 ble høytidelig åpnet tirsdag 14. august og hele seremonien ble sendt direkte på nett-tv. Nå kan du se et opptak av sendingen, med bl.a. minikonsert med ZAHL, talen til konsernsjef Helge Lund i Statoil ASA og utdelingen av Stavanger Forums Formidlingspris 2006, som i år gikk til Per Dahl.

Du kan også se Ensemble Bjergsted 1, under ledelse av professor Jan Bjøranger, som fremfører preludiet fra Holbergsuiten av Edvard Grieg.  EnB1 er et samarbeid mellom de etablerte og de unge musikkmiljøene i Stavanger. Med utspring i Institutt for musikk og dans og med støtte fra BP, samles musikere fra Stavanger Symfoniorkester, lærere og studenter fra IMD og fra kulturskolene, samt andre profilerte musikere med tilknytning til regionen.