NOKUT gjør ny vurdering av HiA

NOKUT har vedtatt at komiteen som har vurdert Høgskolen i Agder (HiA) sin universitetssøknad, skal se nærmere på kravet om stabil forskerutdanning.

Vedtaket kom da NOKUT tirsdag denne uka vurderte hvordan HiA sin universitetssøknad skal behandles framover.

- Dette er som forventet. Mye har skjedd siden komiteen vurderte dette med utgangspunkt i juni i fjor. Vi har uteksaminert flere kandidater og utviklet videre våre doktorgradsprogrammer. Vi har også fått faglig godkjent en femte doktorgradsutdanning, i religion, etikk og samfunn. Det er derfor som det skal være når komiteen nå skal ta dette med i sin vurdering av stabil forskerutdanning, sier rektor Ernst Håkon Jahr til Ukenytt, nettavisen til Høgskolen i Agder.

Les hele saken her!