Ny leder for medie-, kultur- og samfunnsfag

Özgen tiltrer stillingen 1. august 2016. Åremålsstillingen har en varighet på fire år.

Det var på styremøtet ved UiS 28. april 2016 at Özgen ble ansatt som instituttleder.

Özgen er i dag prodekan for utdanning ved Universitetet i Tromsø, Det kunstfaglige fakultet. Han har også erfaring som instituttleder ved universitetets Musikkonservatorium.

Før han flyttet til Tromsø var Özgen i flere år ansatt i deltidsstilling som førsteamanuensis og universitetslektor i musikk ved Institutt for musikk og dans ved UiS, som gitarlærer ved Stavanger kulturskole og som lektor i musikk ved Stavanger katedralskole.

Özgen har bred faglig bakgrunn med doktorgrad i musikkvitenskap, mastergrad i filosofi og bachelorgrad i industriell design.

Zafer Özgen

Zafer Özgen er ansatt som leder for Institutt for medie-, kultur- og samfunnsfag. (Foto: Karine Nigar Aarskog/UiT)