Ny reklamefilm for UiS

Reklamefilmen for studentrekruttering ved UiS for neste studieår er nå klar for visning på kino. Du kan også se filmen her.

Universitetet i Stavanger er i full gang med rekrutteringskampanjen for neste studieår. Melvær&Lien Idé- entreprenør har utarbeidet reklamefilm for rekrutteringen 2007-2008. Målet er å få flere unge til å velge Universitetet i Stavanger. Filmen viser en av studentenes egen historie som student ved UiS.

Ved bruk av bilder fra campus og regionens natur og kultur, forteller den om studier og studentlivet ved universitetet. Den inviterer til å utforske UiS sin verden. Filmen skal route potensielle søkere til nettstedet uis.no. Der kan de finne mer informasjon om studier og livet ved UiS.

Dette er en fortsettelse av kommunikasjonskonseptet til UiS som handler om å utfordre og utforske. Hva er din fremtid og hvor starter din historie? Det er mye fremtid i å være nysgjerrig, kritisk og kreativ. Din historie starter på UiS. Her er det nesten 8000 studenter som er i ferd med å stille spørsmålene som former deres fremtid.

Musikken står Skambankt for. De fikk for øvrig terningskast 5 for konserten i studentersamfunnet Folken 16. februar i år (SA, 19.02.07). Filmen vises på alle CAPA sine kinoer i Norge, samt lokalt på TV-Vest. Du vil kunne se filmen på kino frem til søknadsfristen for opptak 15. april. Du finner den også på uis.no.

Teamet hos Melvær&Lien Idé-entreprenør har bestått av AD Ivar Oftedal, interaktiv designer Are Sleveland, tekstforfatter Dag Svihus, rådgiver Inger Lise Aarrestad og prosjektleder Cecilie Ravndal

Se filmen her