Nytt nummer av UniverS

Universitetet i Stavanger er ute med nytt nummer av UniverS. Temaet for utgaven er Stjernø-innstillingen med intervju av blant andre president i Tekna, Marianne Harg. Du kan også lese om fredsprisvinner Dr. Rajendra Pachauri og klimaendringer, hvordan du kan spise deg frisk og hva oljepris har å si for leting etter olje.

Videre kan du lese om tunneler og veisikkerhet, automatisert boring ved IRIS (International Research Institute of Stavanger) og et planlagt forskningsprosjekt om flytrafikk og sikkerhetskontroller.

Utgaven byr også på en enquête med politikere og representanter fra sektoren om Stjernø-utvalgets innstilling og forslagene til løsninger for økt kvalitet i norsk høyere utdanning.

I UniverS kan du også lese om en ny master i barnehagevitenskap, hvem som er ny leder for Nettverk for feministisk teori og kjønnsforskning ved UiS og hvordan et omfattende samarbeidsprosjekt skal bidra til kartlegging av barns mestring i barnehagen.

Les siste nummer her (pdf, 1902 kb)

Les tidligere utgaver av UniverS