Nytt styre i StOr

Studentorganisasjonen ved Universitetet i Stavanger har fått nytt styre. Se hvem som ble valgt.

Representanter til Studenorganisasjonen ved Universitetet i Stavanger (StOr) og universitetsstyret for UiS ble valgt onsdag 12. mai. Det nye StOr-styret vil representere studentene i perioden 15. juni 2010 til 14. juni 2011. Ny leder er Daniel Haug Nystad. Han har tidligere studert historie, KRL og kunsthistorie ved UiS. Nystad har vært medlem av Studentparlamentet i fire år, vært nestleder for Ugå 2008 og var fagansvarlig på Humanistisk fakultet ved UiS i 2007.

Ny nestleder for StOr er Morten Rønne. Han studerer samfunnsfag med personalledelse. Rønne er leder i Høyres studenterforbund i Stavanger.

Wieneke Oomen ble gjenvalgt som internasjonalt ansvarlig i det nye styret. Ny velferdsanvarlig er Fredrik Sele og fagansvarlig er Kim Sørensen. Avtroppende StOr-leder Gunnar Dyrseth og nestleder Kathe-Mari Solberg ble valgt som studentrepresentanter til universitetsstyret for UiS.