MENY

Om sosiale medier på Serviceforum

Sosiale medier er ett av tre tema under årets Serviceforum som arrangeres ved Norsk hotellhøgskole ved UiS torsdag 17. mars. Trine Grung vil åpne konferansen og holde foredrag om temaet.

”Dagen i dag - i morgen” er tittel på årets Serviceforum. I tillegg til temaet sosiale medier, vil temaene være outsourcing og personell vs. teknologi.

Serviceforum er en årlig fagkonferanse for hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen, som arrangeres av studenter ved Norsk Hotellhøgskole ved UiS.

Blant foredragsholderne i år er Torgeir Silseth, som er administrerende direktør i Choice Hotels Skandinavia, Anders Åmot, som er produktsjef for SAS i Norge og Eldar Myhre, som er leder av Fellesforbundet avd. 25.

I tillegg kommer marketingeksepert Cor Hospes fra Nederland, som stepper inn etter at direktør for sosiale medier i Vikram Chatwal Hotel Group i New York, Brian Simpson, meldte forfall. 

På kvelden blir det herlig fire retters bankettmiddag med utdeling av prisen ”Årets hotelier” i samarbeid med Cornell, og utdeling av Norsk Hotellhøgskoles hederspris.

Program og påmeldingsinfo finner du her