Omstilling er tema for Verdiskapingsforum

Velkommen til Verdiskapingsforum med flere spennende innledere, blant dem næringsminister Iselin Nybø og stortingsrepresentant Torstein Tvedt Solberg. De skal gi oss noen politiske perspektiv på omstilling i vår region.

UiS og Næringsforeningen inviterer til høstens Verdiskapingsforum fredag 30. oktober på UiS. Det skjer fra klokken 08.30 til 11.30 i Auditorium i Elise Ottesen-Jensens hus.

Seminaret er åpent for alle interesserte så lenge der er ledige plasser, men krever påmelding på grunn av smittvernssituasjonen. Meld deg på her.

Verdiskapingsforum ved UiS har som formål å styrke samhandlingen mellom UiS og regionen og være pådriver for utvikling av universitetets primæraktiviteter og nyskaping, innovasjon og verdiskaping i regionen og nasjonen.

Politiske perspektiv

Blant innlederne er næringsminister Iselin Nybø og Torstein Tvedt Solberg, stortingsrepresentant for Rogaland. De kommer med sine perspektiv på omstilling i regionen.

Administrerende direktør Kimberly Lein-Mathisen og teknologidirektør Shahzad Rana i Microsoft Norge skal fortelle oss om hvilke områder som er best posisjonert for framtiden, og hvordan digital transaksjon kan skape økonomisk verdi.

Styreleder Silje Veen, investeringsstelskapet TDVeen, skal snakke om meningsfull forvaltning som gagner samfunnet.

Ny UiS-strategi

Fra UiS stiller rektor Klaus Mohn som skal orientere om ny strategi og universitetets deltakelse i omstilling for næringslivet. Også Tom Ryen, leder for Institutt for data- og elektroteknologi er til stede for å snakke om Stavanger AI-lab.

Arkitekt og byutviklingsentusiast Alexandria Algard vil snakke om kulturens plass i og forutsetning for omstilling.

Seminaret, inkludert lunsj, er gratis for alle inviterte. På grunn av smittvernssituasjonen kreves påmelding for alle og det er begrenset antall plasser.

Folk i samtale med hverandre