Orientering om mastergrad

Er du i tvil om du skal ta en mastergrad og hvilket program du eventuelt skal satse på? Møt opp i Kjølv Egelands hus E-101 tirsdag 24. mars klokken 12.15. Da vil Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet orientere om mastergradutdanningen ved fakultetet.

Tirsdag 24. mars blir det mulighet til å få informasjon om mastergradsutdanningen ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultetet:

Program:

12:15 Innledning ved dekan Per Arne Bjørkum

12:20 Mastergradsutdanning styrker din kompetanse og gir økte karrieremuligheter ved Siri Bentsen, Head of People performance development in Technology and New energy, StatoilHydro

13:00 Informasjon om mastergradsutdanningene ved Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet. Dette vil foregå i andre rom – hvilke vil bli oppgitt på arrangementet. Her får du treffe representanter fra fagmiljøene, og du får anledning til å stille spørsmål om følgende studieprogram:

• Informasjonsteknologi/kybernetikk/signalbehandling :E-262
  • Informasjonsteknologi/datateknikk E-262