MENY

Styreskolen - et nytt kurstilbud fra Handelshøgskolen ved UiS og Næringsforeningen

5. april starter første samling i Styreskolen, en ny kompetanseserie i regi av Handelshøgskolen ved UiS i samarbeid med Næringsforeningen.

Styreskolen er en faglig møteplass for alle som har interesse av og bruk for at et styre arbeider og fungerer optimalt, tar kloke beslutninger og unngår feller som et styre aboslutt ikke bør gå i. Målgruppen er alle som har befatning med et styre; eiere, styreledere, nye og erfarne styremedlemmer i bedrifter og organisasjoner og daglig ledere.  Målet er å gi faglig input, samt mulighet for å dele erfaringer. 

Styreskolen er satt sammen av faglig uavhengige moduler som hver tar for seg aktuelle tema som formidler det akademiske med det praktisk relevante i en helhetlig sammenheng. 

Program del 1, torsdag 5. april: Styrets ABC

Kl 08.30 Registrering og kaffe.
Kl 08.45 Velkommen ved HH UiS og Næringsforeningen.
Kl 08.50 Styrets ABC. Lars Atle Kjøde, prodekan og statsautorisert revisor HHUiS,  Benn Folkvord, Professor HHUiS, og Ragny Bergesen, Stavanger Turistforening og mange styreverv i ulike industrier.
Kl 10.45 Q & A.
Kl 11.00 Lunsj og erfaringsutveksling.
Kl 11.30 Slutt.

Påmelding til første samling er utløpt. For eventuelle ledige plasser, vennligst kontakt Næringsforeningen ved Inger Tone Ødegård eller sjekk Næringsforeningens nettsider.


De neste samlingene blir:
Torsdag 3 mai, 2018: Enkle skattemessige tilpasninger og muligheter
Sep 2018: Styrets ansvar: Forståelse av regnskap og revisors beretning.
Nov 2018: Ansettelser og samarbeid med daglig leder og administrasjon, samt rekruttering til styret.