MENY

Priser til studenter og Terje Aven

Tre priser ble delt ut under årets seremoni for masterstudentene på Teknisk-naturvitenskapelig fakultet.

Teknas pris for beste student gikk til Emil Ruus Simensen. Han ble ikke bare fremhevet for sine gode karakterer, men også for sin rolle som mentor for andre studenter.

Tre svært glade studenter mottok deretter Talisman-prisen, som ble delt ut av Andreas Middelthon fra Talisman Energy. Prisen går til de tre beste masterstudentene på Institutt for petroleumsteknologi.

Førsteprisen gikk til Ejiro Kenneth Ovwigho, andreprisen kapret Usman Aslam og Celestine Tobenna Unegbu tok tredje plass.

Gode vilkår
Scana-prisen gikk i år til professor Terje Aven ved Institutt for industriell økonomi, risikostyring og planlegging. Han ble hedret blant annet for sin store produksjon av vitenskapelige publikasjoner gjennom en årrekke. Det var Erik Ødegaard, administrerende direktør i Scana, som overrakte utmerkelsen.

– Jeg er veldig glad for å arbeide på Universitetet i Stavanger. Her er det gode vilkår for forskning. Jeg har det bedre enn de fleste av mine kolleger både ellers i Norge og internasjonalt, sa Aven.

Tale fra Ipark
Dekan Per Arne Bjørkum innledet forestillingen. Dagens hovedtaler var Martin Sigmundstad fra Ipark og musikkstudentene Elin Kleppa Michalsen og Maria Vårlid (begge på fiolin) sto for kunstneriske innslag.