Prisutdeler på NIK

Professor Chunming Rong, Institutt for data- og elektroteknikk, UiS, delte ut prisen for årets beste bidrag under Norsk informatikkonferanse (NIK) nylig i Oslo.

Chunming Rong er leder av NIK-stiftelsen og hadde en sentral rolle under konferansen.

- Konferansen er den viktigste nasjonale møteplassen for forskere, ledere og fagpersoner fra forsknings- og undervisningsinstitusjoner i Norge innen informatikk, sier Chunming Rong. Konferansen skal formidle nasjonal bredde i forskningen og sette søkelys på det avanserte utviklingsarbeidet som er relatert til informatikkfaget i Norge.

- Prisen for beste bidrag gikk til masterstudenten Stig-Erland Hansen og førsteamanuensis Roland Olsson fra Høgskolen i Østfold for et arbeid med tema kunstig intelligens, sier Chunming Rong.

På bildet overrekker Chunming Rong prisen for beste bidrag til Stig-Erland Hansen