Programmet klart for Fadder 2012!

Fadderuken 2012 står klar til et nytt studieår med en heftig blanding av konserter, humor, sport og fest.

Det er fortsatt mulig å melde seg på

– Jeg oppfordrer alle til å delta, sier faddersjef Kevin McTiernan.

Hans program varer fem dager til ende, fra 13. til 18. august. Men påmeldte velger selv hvor mye de vil bli med på.

– Det kommer til å ta av allerede mandag, så den dagen bør alle få med seg. Pubcrawlen på torsdag er alltid populær, men personlig gleder jeg meg mest til standup med Christer Torjussen, sier McTiernan.

Obs! Er du student med barn, fins det et eget program for deg og dine!

Mye musikk
Som vanlig står det mye musikk på plakaten, blant dem A-Lee, Cir Cuz og Gabrielle. Av lokale artister kan Tore Pang nevnes, mens Yannis Pappas kommer helt fra New York for å underholde.

Studentmusikk handler imidlertid ikke bare om høyt volum og dansing. Også kor, akustisk musikk og symfoniorkester er på programmet.

Det blir i tillegg en del sportslige utskeielser. Fotballturnering, motbakkeløp, volleyball og studentenes egenproduserte Faddergames skal få studentpulsen opp.

Party-party
Naturligvis bys det også opp til fest. To linjeforeninger arrangerer henholdsvis Aftersun- og togaparty i sentrum, i tillegg det blir rekebåtcruise og pubcrawl.

I år stiller arrangørene med to faste konferansierer som vil lede alle arrangementene og spille musikk.

På mandag foregår hele programmet på campus Ullandhaug, resten av uken vil busser frakte studentene ned til sentrum for kveldsprogrammet.

Se hele programmet

Venner for livet?
Undersøkelser har vist klar sammenheng mellom deltakelse i fadderuken og trivsel i resten av studietiden. Man møter medstudenter og knytter vennskap, kanskje til og med for livet.

Både nye og eksisterende studenter har alt å tjene på å delta. Derfor oppfordrer Fadder 2012 alle til å melde seg på, enten som fadder eller fadderbarn.