Reiselivsstudier i Kambodsja

Hva med å studere i Kambodsja? Norsk hotellhøgskole samarbeider med Globalstudies om et studium i reiselivsledelse i Kambodsja. Det er ennå noen ledige plasser!

Hvorfor ikke realisere drømmen din og kombinere ditt utenlandsopphold med spennende studier, og i tillegg bidra ved at ditt opphold kommer lokalbefolkningen til gode?

Globalstudies og Norsk hotellhøgskole ved UiS gir deg muligheten til å studere Reiselivsledelse, med spesiell fokus på økoturisme (ansvarlig turisme), i Kambodsja. Studiet gir full uttelling i studiepoeng og støtte fra lånekassen.

Studiesenteret ligger i den spennende byen Siem Reap, ved det majestetiske tempelkomplekset Angkor Wat. Byen har en ekstrem ekspansjon i hotell- og reiselivsnæringen, og en stor andel av denne næringen opererer med fokus på ansvarlig turisme.

Som student får du økt utbytte av studiene dine ved å besøke slike operatører. I tillegg tilbys du muligheten til å utføre ansvarlig turisme i praksis, ved å for eksempel jobbe voluntært ved siden av studiene dine.

Les mer om Reiselivsstudier i Kambodsja