Rekordmange under UiS-fanen i Folketoget

Rundt 250 studenter og ansatte bidro til å gjøre Universitetet i Stavanger til et flott innslag i Folketoget på 17. mai.

Oppslutningen rundt Folketoget øker for hver 17. mai, og på årets nasjonaldag var deltakelsen og variasjonen større enn noen gang. Bak UiS-fanen og flaggborgen gikk i år et solid antall studenter, ansatte og flere studentorganisasjoner, deriblant Studentorganisasjonen StOr, PELLE - linjeforening for Petroleumstudenter og hvitkledde sykepleierstudenter. Studentkorpset fra Institutt for musikk spilte til glede for publikum langs bygatene. IMD stilte dessuten med egen dansegruppe.

Også Studentsamskipnaden i Stavanger og Folken var med på å sette sitt preg på toget. For første deltok også gullvinnerne i UiS Volley.

- Takk for engasjementet
Prorektor Egil Gabrielsen, som selv gikk i toget, setter stor pris på engasjementet.

- Takk til alle studenter og ansatte som stilte opp i Folketoget. Jeg er imponert over at så mange deltok. Med alle studentforeningene og musikk og dans var vi et flott og fargerikt innslag, sier Gabrielsen.