SAF's jubileumskonferanse

Senter for atferdsforskning (SAF) er 20 år. Dette markeres med en jubileumskonferanse i Stavanger den 5. november 2009.

Innhold for konferansen:
Senter for atferdsforskning gjennom 20 år. Plenumsforedragene: ”Can research be of any use for schools?” og ”Barnehagens og skolens rolle i såväl kognitiv som social utvikling”.

Tema for parallellsesjonene: A: Når en skole mister kontrollen. B: Emosjonelt sårbare barn og unge i skole og barnehage. C: Endringsarbeid for et godt læringsmiljø.

Foredragsholdere:
Senterleder Unni Vere Midthassel, Professor Christiane Spiel, Universität Wien, Professor Mats Ekholm, Karlstads Universitet, Professor Erling Roland, SAF, Professor Christina Salmivalli, Universitetet i Turku og SAF, Professor Edvin Bru, SAF, Mette Ystgaard, RBIU Øst, Førsteamanuensis Sigrun Ertesvåg, SAF, Dosent Ulf Blossing, Karlstads Universitet.

Sted: Hotell Atlantic - kl. 09.00 - 16.00

Se programmet for SAF's jubileumskonferanse.

Kursavgift (inkl. lunsj): Kr 1000,-.

Velkommen til å feire med oss med mange gode faglige innlegg!

Bindende påmelding til SAF's jubileumskonferanse.

Påmelding blir registrert fortløpende, siste frist 23. oktober 2009.