Se video fra allmøtet med rektor- og prorektorkandidatene

Her kan du se videoopptak fra allmøtet med rektor- og prorektorkandidatene ved UiS i dag

Ca 200 engasjerte ansatte og studenter møtte fram for høre innleggene til rektor- og prorektorkandidatene på allmøtet ved UiS i dag.

Valgkampen har så langt vært preget av høy temperatur og stor aktivitet på diskusjonssidene våre. Også i dag ble kandidatene møtt en rekke spørsmål fra ansatte, de fleste knyttet til et av valgkampens kjernespørsmål, nemlig den framtidige ledelses- og styringsformen ved UiS.

Men salen ville også vite hvordan det kommende rektoratet har tenkt å løse utfordingene knyttet til finansieringen og konkurransen om kvalifisert arbeidskraft. Og en student ville vite hva kandidatene ville gjøre for å øke studentenes innflytelse ved UiS.

Møtet ble ledet av strategi- og kommunikasjonsdirektør Anne Selnes.

Se innlegget fra Helge Ole Bergesen og Elaine Munthe

Se innlegget fra Aslaug Mikkelsen og Egil Gabrielsen