MENY

Seriepokalen til UiS Volley

Jentene i UiS Volley kunne slippe jubelen løs etter kampene mot Oslo Volley og Koll på SIS Sportssenter i helgen. UiS Volley er blitt suveren seriemester igjen – også i fjor gikk laget til topps.

Det har lenge vært klart at UiS Volley ville vinne eliteserien for kvinner, men det var først på campus i går at medaljer og pokal ble delt ut. Laget spilte nemlig sesongens to siste kamper i SiS Sportssenter - som samtidig var de to første kampene på campus.

Trener Martin Frydnes og hans jenter kunne juble stort etter at både Oslo Volley og Koll begge ble beseiret 3-1.

God stemning på campus 
Selv om Oslo Volley åpnet best i kampen på lørdag, tok jentene i UiS Volley tak i kampen med et jevnere og bedre spill. Etter at UiS Volley stakk av med det første settet, så slo UiS hardt tilbake og vant 3-1. Settsifrene var 22-25, 25-21, 25-20 og 25-20.

- En fantastisk fin ramme i en flott hall. Publikum var også med og skapte leven og stemning, slo UiS-trener Martin frydnes fast på klubbens hjemmeside på lørdag.

Seriepokal og gullmedaljer
I kampen mot Koll på søndag åpnet gjestene også med å bite fra seg. Som i lørdagens kamp mot Oslo Volley hentet UiS seg inn igjen etter å ha tapt første sett. Andre sett ble en solid opptur da Koll bare ble levnet 12 poeng. De siste to settene endte 25-16 og 25-22.

Etter seriefinalen i SiS Sportssenter ble gullmedaljer og seriepokal delt ut til de suverene vinnerne.

- Dette er fantastisk kjekt. Vi har trent mye for dette. Gjennom hele sesongen har vi vist at vi er det beste laget, sa Frydnes til Aftenbladet etter kampen.

Jentene i UiS Volley tok også kongepokalen tidligere i år da de vant cupfinalen mot Oslo Volley.

UiS gratulerer UiS Volley med seriegullet for andre år på rad!

Les også: Kongepokalen til UiS
Les også: UiS Volley seriemester