– Serviceforum en suksess

Den 17. utgaven av Serviceforum kunne blant annet skilte med foredragsholdere som hotellinvestor Arthur Buchardt og administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos.

– Vi er svært glade for å ha knyttet til oss så gode foredragsholdere. De har vært engasjerende og inspirerende for alle. Jeg vil også berømme gjengen med frivillige som har gjort en strålende innsats for å få det hele i boks. Flere har gitt tilbakemeldinger om at dette har vært det beste Serviceforum hittil, sier en fornøyd leder, Morten Sand til UiS nettavis.

Serviceforum er en fagkonferanse for ledere og mellomledere innen hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen. Det er studenter ved Norsk Hotellhøgskole ved UiS som står bak hele arrangementet. Ca 80 studenter deltar som kokker, servitører, sjåfører med mere. Fjorårets konferanse ble arrangert i samarbeid med Buffet AS i Stavanger Forum, og hadde ca 200 deltakere. Under årets konferanse var det kun studentene selv som sto bak og formet hele arrangementet.

– Det har vært kjekt og lærerikt for hele gjengen. Etter åtte måneders planlegging har vi lært mye om å arrangere store konferanser. Vi har stått veldig fritt i valg av tema og foredragsholdere, og står med hele det økonomiske ansvaret selv. Det har vært en stor utfordring, men ikke desto mindre en deilig følelse av å ha fått det hele i mål, sier Morten Sand.