SiS blir 40 år og arrangerer konsert for studentene

SiS feirer 40-årsjubileum i år. I den anledning inviteres studentene til en spektakulær helaften i Stavangers nye konserthus.

På scenen skal Datarock og Karpe Diem holde konsert og vi ser frem til å fylle opp Flerbrukssalen Zetlitz med 1900 studenter fra våre utdanningsinstitusjoner i Stavanger og Sandnes.

Karpe Diem har gang på gang bevist sin styrke som liveband, hatt utallige hits, og markert seg som sterke stemmer i offentligheten.
Nå er de tilbake med en ny single, Toyota'n Til Magdi, som har blitt en av sommerens store radiohits.

Ny plate
Singelen er hentet fra det kommende albumet "Kors på halsen, ti kniver i hjertet, mor og far i døden", som slippes til høsten.

Datarock har gjort det stort i Nord-Amerika og turnert verden over med sine energiske sceneshow. Med hits som «Fa-fa-fa» og «Give it up» har de spilt verden over og er populære i Norge.

Verden rundt
Bergensbandet Datarock startet karrieren sin for 11 år siden. Siden den gang har bandet spilt over 800 konserter i 35 land på hele fem kontinenter.

SiS har ønske om å samarbeide med de tre studentkroene; Folken, BI-kroa og Tappetårnet, målet er at jubileumskvelden kan starte der.

Mer om arrangementet her