Stor interesse for Karrieredagen

Det er påmeldt hele 42 bedrifter til INDØKS-studentenes karrieredag som arrangeres for første gang i høstsemesteret tirsdag 16. oktober i Tjodhallen og området rundt.

- Den store oppslutningen fra næringslivet er et klart uttrykk for at arbeidsmarkedet nå er meget bra, sier leder av INDØKS, Roger Alsaker. - Et tilsvarende arrangement for fem år tilbake ville neppe resultert i lignende oppslutning. Vi er ekstra stolte over å kunne presentere Karrieredagen sammen med våre samarbeidspartnere Multiconsult og Aker Kværner, fortsetter Alsaker.

Fordel høst

- Vi tror at det er en fordel å ha dette arrangementet i høstsemesteret. Et arrangement om våren kan ganske enkelt være for sent fordi mange av studentene da har fått ja til både jobber og oppgaver.

Bedriftene som er representert i og rundt Tjodhallen er ikke bare relatert til petroleumsvirksomheten, men dekker også flere andre næringer.

- Vi mener absolutt at Karrieredagen er attraktiv for alle tek.nat.-studenter og studenter innen økonomi, administrasjon, personal og IKT, understreker Alsaker.

- Vi har store forventninger til Karrieredagen, sier Alsaker. – Dette er en god anledning til å etablere og knytte kontakter mellom næringsliv og industri og studentene. Bedriftene som er representert dekker mangfoldet i det regionale næringslivet og åpner for mange muligheter for studentene både med tanke på å få jobb og oppgaver.

Det blir ingen bedriftspresentasjoner under Karrieredagen som det tidligere har vært blandede erfaringer med.

Foredrag

- Til gjengjeld har vi to meget spennende foredragsholdere, sier Alsaker. – Foreløpig er Erik Thorstvedt klar med foredraget om hva vi kan lære av ”menn i korte busker”, mens den andre jokeren holdes i ermet litt til.

Men Karrieredagen som varer fra kl. 09.00-15.00 stopper ikke der. Om kvelden vil bedriftene og studentene bli invitert til avslutning på Folken med live band og opptreden av komiker Terje Sporsem.

INDØKS er linjeforeningen for masterstudenter på industriell økonomi. Det er for tiden rundt 25 studenter fordelt på to årskull.

Følgende bedrifter er med på Karrieredagen tirsdag 16. oktober fra kl 09.00-15.00.

ABB
Accenture