Stravinsky i Bjergsted

I forbindelse med årets TV-aksjon for UNICEF, spiller studentene ved Institutt for musikk og dans konserten "Stravinsky i Paris". Konserten finner sted tirsdag 2. oktober kl. 19.30 i Lille Konsertsal.

Initiativet til å holde konserter i forbindelse med TV-aksjonen ble tatt i fjor. Studentene likte tanken, og i år er omlag 30 studenter involvert. Vidar Austvik og Håkon Vestly dirigerer.

Velkomstord ved generalsekretær i UNICEF Norge, Kjersti Fløgstad, og leder for Kicking AIDS Out!, Francisca Kabaso.

Inntektene fra TV-aksjonen 2007 går til UNICEF Norge i strategisk samarbeid med Right To Play og Norges Idrettsforbund og Olympiske Komité.  Målet er å styrke lokalmiljøenes evne til å håndtere utfordringene knyttet til hiv/aids problematikken.