Studentbedrift fra UiS vant NM-pris

Studentbedriften SærSkilt fra Universitetet i Stavanger ble kåret til beste HR-bedrift under Norgesmesterskapet i studentbedrift, Ungt entrepenørskap 2007 i Bodø.

Studentbedriften SærSkilt fra Universitetet i Stavanger vant Manpowerprisen for beste HR (Human Resource) - bedrift under Norgesmesterskapet for studentbedrifter 2007, i Bodø.

I sin begrunnelse sa juryen bl.a. følgende :

"Vinneren er en bedrift som har vært bevisst på motivasjon og arbeidsglede og som særskilt har framhevet betydningen av et godt arbeidsmiljø i sin forretningsplan" . Premien var en sjekk på 5000 kroner og ble utdelt i Bodø Spektrum.

"Leder for en dag"
 - Dette er vi veldig godt fornøyd med, og det er ekstra kjekt at også studenten Håvard Askeland ble gitt utmerkelsen "Leder for en dag", sier prosjektansvarlig Njål Vigesdal ved UiS.

Askeland skal til høsten få skygge en toppleder i en kjent norsk bedrift i løpet av en hel arbeidsdag, og fikk en diplom som
fremhevet det juryen hadde lagt vekt på av personlige egenskaper ved tildelingen av denne utmerkelsen.

Hovedpremiene som beste studentbedrift, beste produkt og innovasjonsprisen gikk til studentbedrifter fra Høgskolen i Telemark.

Les mer om konkurransen på Ung Entrepenørskaps egne nettsider.

Les tidligere saker om studentbedr:
"SærSkilt vant tre priser"

Messe for studentbedrifter