Studenter spiller barneteater i vinterferien

Drama 2-studentene ved Universitetet i Stavanger ønsker velkommen til teaterforestillinger. På programmet står Dickens-stykkene ”Store forventninger” og ”Oliver Twist” samt Michael Endes ”Momo, eller kampen om tiden”.

Alle forestillingene spilles i Arne Rettedals hus, dramarommene i 2. underetasje.

Pris: 30 kr for tre forestillinger

Billettbestilling: drama.uis@gmail.com eller tlf 99 59 67 79

"Momo, eller kampen om tiden" kan passe for barn fra seks år i følge med voksen. De øvre forestillinger er egnet for fjerdde klasse og oppover.

"Store forventninger"
Spilles tirsdag 23. og onsdag 24. februar kl 14.00-14.30, torsdag 11.45-12.15

Bli med på et fantastisk eventyr fullt av tårer og latter i Charles Dickens nest siste eventyr! Møt den foreldreløse gutten Philip Pirrip, oftere kalt Pip, og hans nærmeste venner. Pip vokser opp som en fattig smed på landet, men for utrolige hendelser treffer inn da det plutselig dukker opp en dyktig advokat som forteller at Pip skal få masse penger... Av hvem er et mysterium, men Pip tar i mot gaven og flytter til byen der han lærer å bli en elegant herre. Pip glemmer fort sine nærmeste venner og mister begrepet om sannhet og ærlighet i rikdommens overfladiske verden.

"Oliver Tvist"
Spilles tirsdag 23. og onsdag 24. februar kl. 13.15-13.45, torsdag 11.00-11.30

Oliver Twist er en historie om en foreldreløs gutt som vokser opp på et fattighus. Etter å ha blitt kastet ut av fattighuset ender gutten opp hos Fagin og hans bande i London. Fagin og banden er lommetyver, og stakkars Oliver forstår ikke at han er blitt medlem i gjeng med kjeltringer. Oliver blir anklaget for en forbrytelse han ikke har begått, og livet til den uskyldige gutten tar en vending.

"Momo, eller kampen om tiden"
Spilles tirsdag 23., onsdag 24. februar og torsdag 25. februar kl 12.30-13.00

En liten jente som heter Momo flytter inn i det gamle amfiteatert. Hos henne er det alltid tid til den gode samtalen og leken. Hun har mange venner som besøker henne, Beppo Gatefeier, Gigi, Nino hans kone Liliana og mange flere. Men i bakgrunnen lurer de Grå mennene fra Tidssparekassen. De overtaler stadig flere mennesker til å spare tiden sin i Tidssparekassen og etter hvert har de også vennene til Momo i sin hule hånd. Den eneste som kan redde menneskene fra de Grå mennene er Momo…
”Momo, eller kampen om tiden” handler den tiden vi har og den tiden vi ikke har. Et eventyr om tidspresset i vårt moderne forbrukersamfunn.