Suksessoppskrifter på Serviceforum

Suksess er tema for årets Serviceforum, som arrangeres ved Norsk hotellhøgskole torsdag 15. mars. Blant foredragsholderne er Putte Svensson Sahlin, som grunnla Hultsfredsfestivalen, og Per-Arne Tuftin fra Innovasjon Norge.

Serviceforum er en årlig fagkonferanse for hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen, som arrangeres av studenter ved Norsk Hotellhøgskole ved UiS.

”Suksess- Skape og Beholde” er tittel på årets Serviceforum. I hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen er det viktig å vite hva sukess er, hvordan suksess oppnås og hvordan suksess beholdes. Er bransjen for eksempel avhengig av distributører for å oppnå suksess? Og er bransjen innovativ nok til hele veien å skape nye suksesser?

Farris, hurtigrute og pønk
Blant foredragsholderne i år er reiselivsdirektør Hilde Charlotte Solheim fra Virke, som skal holde foredraget "Hvordan tenke forretningsutvikling og innovasjon for å bli en vinner" og direktør Espen Karlsen fra Farris Bad, som skal holde foredraget "Hvordan skape suksess med et nisjehotell?".

I tillegg skal reiselivsdirektør Per- Arne Tuftin fra Innovasjon Norge holde foredraget "Trendskapende Suksess". Prosjektleder Thomas Hellum fra "Hurtigruten - minutt for minutt" skal fortelle om hvordan NRK-programmet ble laget.

Det blir også foredrag med den anerkjente foredragsholderen Putte Svensson Sahlin fra Hultsfreds Rebellen, som vil holde foredraget "Fra rappkjeftet pønker til suksessrik entreprenør". Axel Huus fra Scandic vil dessuten holde foredraget "Fra underdog til innovativ prisvinner". Også Anita Blomberg-Nygård fra Stjernemerking prosjektet vil holde foredrag.

Det blir også paneldebatt med tittelen: La Norge bli den reiselivssuksessen det fortjener!

Leder i Serviceforum, Camilla Øyjord, vi åpne arrangementet. Konferansier er Simen Vinge som er markedsdirektør for Comfort Hotels. Han vil også lede paneldebatten.

Bankett og prisutdelinger
På kvelden blir det bankettmiddag på Radisson Blu Atlantic Hotel med utdeling av prisen ”Årets hotelier” i samarbeid med Cornell, og utdeling av Norsk Hotellhøgskoles hederspris.

Under banketten vil Heidi Jeanette Nygård, kommersiell leder Region Stavanger, holde foredraget "Hvordan tar du ut potensialet - min vei til Suksess!"

Program og påmeldingsinfo finner du her

Serviceforum er også en del av programmet for 100-års-jubileet til Norsk hotellhøgskole.