Tek.Nat.-avtale om Autodesk

Det teknisk-naturvitenskapelige fakultet har inngått en omfattende campusavtale med Autodesks forhandler Cad Quality om anskaffelse av 60 Autodesk DAK-lisenser til undervisningen og i forskningen.

Leveransen omfatter Autodesks markedsledende og aller mest avanserte 3D-programvare innen kartteknologi, innen arkitektur og bygningskonstruksjon, og innen mekanisk design og konstruksjon. Produktene det gjelder er 3D-verktøyene AutoCAD Map 3D, Revit og Inventor. Det er Institutt for industriell økonomi og Institutt for konstruksjonsteknikk og materialteknologi som står for avtalen med Cad Quality/Autodesk.

- Programvaren skal brukes i både undervisningen av studentene og i forskningen, forteller overingeniør Einar Holven, Institutt for konstruksjonsteknikk og materialteknologi. - Vi har i mange år hatt et sterkt AutoCAD-miljø her og ønsker nå å forsterke dette med det aller nyeste på sitt felt. Studentene nyter for øvrig godt av den greie tilgangen til Autodesks studentportal hvor de fritt kan laste ned programvaren til sine egne PCer. Det gjør det enda kjekkere å bruke Autodesk.