To stands og egen UiS-camp under ONS

Under årets Offshore Northern Seas har Universitetet i Stavanger flere aktiviteter enn noen gang. Torsdag blir det en egen ONS-studentcamp på universitetsområdet. Fredag kan UiS-studenter få gratis inngang til messeområdet på ONS. Les mer og meld deg på her.

Et stort antall studenter og ansatte ved UiS har i år fått tilgang til det gigantiske arrangementet. De vil få muligheten til å se hele verdens energiindustri på nært hold.

Ledelse, ansatte og stipendiater ved Teknisk-naturvitenskapelig fakultet har fått tilbud om å besøke messen torsdag. Dagen etter får studenter inngang. Studentkonferansen er fullbooket, men det er fortsatt mulig å få gratis inngang til utstillingsområdet på fredag for alle UiS-studenter.

Meld deg på her hvis du er student!

UiS deltar på to stands
I tillegg er UiS representert på to messestands – som deltaker i Greater Stavangers paviljong og med egen stand for UiS Pluss i den såkalte «Jobs & Education Zone».

Tirsdag morgen kunne Elisabeth Faret, direktør i UiS Pluss, allerede bokføre sin første kunde som hadde meldt seg på til etter- og videreutdanningstilbudet.

Greater Stavangers paviljong står utendørs ved hall C (tennishallen). Paviljongen er designet av arkitektstudenter og laget av gjenvinnbare materialer.

ONS Campus
Torsdag arrangeres dessuten ONS Campus på universitetsområdet på Ullandhaug. Dette er et arrangement for studenter i eget telt på campus med presentasjoner av Statoil, DNV, GE Oil & Gas og Aker Solutions. Det blir gratis mat og paneldebatt.

Alle aktivitetene for studenter er annonsert på en egen Facebook-gruppe.

Det er ikke bare UiS-studenter som får muligheten til å ta del i ONS. Et antall studenter fra Høgskolen i Bergen får bo hos studenter ved UiS mens de er på besøk.