Ugå 2013 er i gang

Studentfestivalen UGÅ 2013 er i gang. Til Stavanger kommer blant annet Bigbang og Alex Rosén og søndag 17. mars feirer Folken sin 25-års dag!

Ugå er Stavangerstudentenes egen festival. Arrangert av studenter, med en ambisjon om å nå hele Stavanger by og alle interesserte. I 2013 går festivalen fra 8. mars til 17. mars.

Festivalen har aktiviteter på byens utdanningsinstitusjoner, på Studentersamfunnet Folken og i Stavanger sentrum.

I løpet av festivalen skal publikum – studenter og resten av byens interesserte publikum – møte et tilbud som er mangfoldig. Mer enn 10 konserter på 10 dager – med bl.a. Bigbang, Oslo Ess og Rebekka Karijord. Stand-up med Henrik Thodesen. Samtaleforum med Alex Rosén. Debatter, arrangementer og mye mer.

Sjekk hele programmet til Ugå 2013

Sjekk Ugå 2013 på Facebook!

Ugå-logo 2013

FEST OG MORO: Stavanger-studentenes egen festival er i gang!