Ugå åpnet med parademarsj på campus

Den 23. utgaven av Ugå åpnet friskt med parademarsj på universitetsområdet i dag

Det største studentarrangementet i Stavanger, Ugå, hadde offisiell åpning på campus i dag. Universitetsdirektør Per Ramvi innledet arrangementet med noen hyøtidelige ord om festivalens betydning for studentene og byen, og deretter ledet Ugå-ledelsen og studenrevyen "Skolemelk til folket" an med parademarsj over universitetsområdet.

Til sammen er mellom 100 og 150 studenter involvert i alle arrangementene under Ugå. Det er en stor kabal som skal gå opp, men Ugå-sjef Torstein Tvedt Solberg er sikker på at denne utgaven av Ugå blir den hittil beste.

– Vi har et mye mer omfattende program, det skjer ting hver eneste kveld, og slik har det ikke vært før. Du vil finne aktiviteter både på campus og i byen, og i tillegg har vi rigget til nattklubb i kjelleren på Folkets hus, for de som ønsker å holde det gående etter konsertene.

– Hva er årets hovedattraksjon?
– Foreløpig har det vist seg å være bandene Timbuktu og In Flames, som allerede er utsolgt. Likevel vil jeg hevde at selve attraksjon er bredden i programmet. Det er noe for alle studentene og det er studentpriser på alt som skjer.

– Hvor mange studenter regner du med vil delta på Ugå?
– Vi har som mål at absolutt alle studentene skal være innom i løpet av Ugå. På grunn av det brede programmet, håper vi at alle kan finne seg hvertfall tre-fire arrangementer de vil besøke.

Les mer om Ugå og sjekk programmet her