MENY

UiS nettsider best i Norge

Årets studmag-undersøkelse kommer ut i dag. uis.no får terningkast 6 av studentpanelet som har vurdert institusjonenes nettsider.

Den årlige Studmag-undersøkelsen kom i dag. Det er TNS Gallup og Nifu Step utarbeider for landets største regionaviser. 3300 studenter har svart på spørsmål om kvaliteten på studiet og lærestedet.

Les artikkelen her (pdf)

- Det er kjekt å se at studiesøkere liker våre nettsider. De er den viktigste målgruppen for vårt internett, sier strategi- og kommunikasjonsdirektør Anne Selnes.

Studentene i testpanelet framhever sidene om studentliv. De liker det de ser og leser om aktiviteter både på og utenfor campus.

- Disse tilbakemeldingene samsvarer godt med våre undersøkelser. Årets reklamefilm er på 20 sekunder. Der har vi prøvd å få fram et riss av studentlivet med bilder fra klassserom, campus og aktiviter utenfor campus. Vi oppfordrer studentene til å utforske uis.no for mer info, framholder Anne Selnes.

Studieprogrammene som ble evaluert i årets studmag er sykepleie, tysk og dataingeniør. De to sistnevnte kommer fremragende ut i undersøkelsen, med henholdsvis 4,9 og 4,6 i studenttilfredshet. Blant de som er testet kommer begge på topp.  
Sykepleierstudiet kommer et stykke lengre ned på rangeringen. Med 4,1 i studenttilfredshet er det noen som er foran på listen.

Hekta på data
Student ved UiS Talar Arif vil bli softwareingeniør innen reservoar, og har startet sin utdanning til dataingeniør i fjor.
Les mer

Spennede studentliv
Liv Marie Stangeland er sammen med studievenninnene, Ingrid Eek og Kristine D. Sleire på kafeen Bøker og Børst i Stavangers mest fargeglade gate, Øvre Holmegate. Studenttilværelsen i Stavanger er deilig, mener de.
Les mer

Så fornøyde er studentene! Se resultatene fra hele årets undersøkelse (pdf)
Les mer om undersøkelsen her.
Hele studmag side for side.