MENY

UiS.no best på nett i Rogaland

Den årlige kvalitetskåringen av norske offentlige nettsteder fant i dag sted i Oslo under konferansen "Kvalitet på nett 2007". Kåringen foretas av nettstedet norge.no i samarbeid med Kommunal Rapport, og av alle offentlige nettsteder i Rogaland kom UiS.no høyest opp med en 19. plass.

UiS.no var også nominert til Årets statlige nettsted 2007 sammen med Statens forurensingstilsyn og ung.no, men her var det ung.no som stakk av med den gjeveste prisen. Les mer om denne kåringen her.

- Dette er svært gledelig, og vi er veldig glade for å bra resultat og nominasjon i tillegg, sier vevredaktør Ingeborg Dirdal.
- UiS.no har gjennom flere år skåret bedre og bedre i denne undersøkelsen, og dette viser at vi er på rett vei. Dette er resultat av hard jobbing, og alle som bidrar til våre nettsider har et bevisst forhold til hvordan vi bruker nettet som kommunikasjonskanal, og hvordan vi stadig kan bli bedre, fortsetter hun.

Blant universiteter og høgskoler er det bare Høgskolen i Bergen som slår Universitetet i Stavanger.

UiS får tilsammen fem av seks oppnåelige stjerner, og skårer best på nyttig innhold med hele 79 prosent. Tall for brukertilpasning er 76 prosent, og tilgjengelighet er 74 prosent.

Se resultatslisten og les mer om undersøkelsen på norge.no.