UiS og St. Svithun skole inngår samarbeid

Universitetet i Stavanger og St. Svithun videregående skole har inngått en avtale om faglig samarbeid og rekruttering.

Samarbeidsavtalen omfatter samarbeid innen områdene idrettsfag, bioteknologi, vann, samfunnsfag, fransk, tysk og musikk, samt samarbeid om studentrekruttering, og har en varighet på tre år.

- Dette er positivt for oss, og en ny møteplass for fagfolk, forskere og elever, sa prorektor Inge Særheim ved UiS.

Særheim sa også at samarbeidet er viktig for UiS som institusjon i arbeidet med å ha fagområder og forskning som er relevant.

- Fra vår side er dette veldig spennende. UiS er den viktigste samfunnsinstitusjonen i regionen og jeg tror samarbeidet vil gi faglig motivasjon og styrke arbeidet med å få til god læring, sa rektor Turid Myhra ved St. Svithun videregående skole.