UiS og Stavanger på Skeivå

UiS markerer Stavanger på Skeiva fra 1.-8. september med flagging hele uka, arrangementer på campus og deltakelse i paraden

UiS Pride

Dette er uttrykk for UiS sitt engasjement i kampen mot fordommer og for menneskerettigheter. UiS er et uavhengig, involverende og skapende universitet. Vi verdsetter åpenhet og respekt for hverandres forskjellighet og bakgrunn. Like muligheter til å påvirke og delta i samfunnet uansett kjønnsidentitet, seksuell orientering og bakgrunn er viktige verdier for universitetet.

Våre arrangementer under Stavanger på skeivå:

• Onsdag 4. september kl. 12.30-14.00

UiS på Skeivå

I anledning Stavanger på Skeivå setter Nettverk for Kjønnsforskning fokus på skeiv historie og tematikk, med innlegg fra rektor Klaus Mohn, Elisabeth Lund Engebretsen, Mathias Klitgård og Turid Tafjord. Les mer om arrangementet UiS på Skeivå. Se arrangement på Facebook.

Arrangør: Nettverk for Kjønnsforskning (NKF)
Sted: Universitetsbiblioteket, UiS.

• Onsdag 4. september kl. 18.00-22.30

PRIDE verksted/workshop!

Slipp løs ditt kunstneriske jeg, og gjør deg klar for litt kreativitet!  Årets pride parade, “Stavanger på skeivå” er rett rundt hjørnet og vi i StOr, Tappetårnet på UiS, UiSI, Fadder UiS, SAIH-Stavanger, Spire Stavanger, Statsviterne på UIS, Sosial Yrkeskompetanse, og YATA Stavanger ønsker sammen med dere å bidra til å lyse opp Stavangers gater. Bli med oss på en kreativ pride workshop på Tappetårnet 4. september kl. 18:00. Her bidrar UiS med t-skjorter og plakater som kan brukes i paraden 7. september! Det koster selvfølgelig ingenting ettersom dette er et initiativ som blir dekket av StOr! Se arrangement på Facebook.

Arrangør: StOrTappetårnet på UiSUiSIFadder UiSSAIH-StavangerSpire StavangerStatsviterne på UISSosial Yrkeskompetanse, og YATA Stavanger
Sted: Tappetårnet i Studentenes hus, UiS.

• Lørdag 7. september kl. 12.30-15.00

Bli med UiS i Stavanger Pride Parade!

Studenter, ansatte og venner er alle hjertelig velkomne til å gå sammen med UiS i Stavanger Pride Parade.Paraden går fra Torget i Stavanger til Tou Scene. Se oppdateringer på vårt Facebookarangement.

Arrangør: UiS og StOr
Sted: Torget, Stavanger sentrum

Les mer om Stavanger på Skeivå, som arrangeres av FRI Rogaland.