MENY

UiS på ONS Norway

Forsknings- og innovasjonsmiljøet på Ullandhaug stiller med en felles stand på den aller første ONS Norway-konferansen. Studenter kan delta gratis på oljemessen.

ONS Norway 2013 er en konferanse og møteplass for aktører på den norske kontinentalsokkelen som foregår i Stavanger Forum 19. til 21. august. Temaet for årets konferanse er forsyningskjeden på kontinentalsokkelen. Dette er den første rene norske utgaven av den tradisjonelle ONS-konferansen, som foregår hvert partallsår.

UiS på stand
Universitetet i Stavanger blir å finne i "Jobs & Education Zone" i Stavanger Forum (stand nummer 4104), på en felles stand sammen med innovasjonspartnerne IRIS, Ipark, Prekubator TTO og Stavanger universitetssykehus. Årets stand har fått navnet "From research to innovation" og handler om veien fra forskningsideer til kommersielle løsninger.

Studentdag med lynintervjuer
For studenter er det satt av en hel dag onsdag 21. august, hvor bachelor- og masterstudenter blir introdusert for mulighetene i oljeservicebransjen av en rekke foredragsholdere om morgenen, med påfølgende nettverking og lynintervjuer etter lunsj. Sjekk hele programmet for studentdagen her. I tillegg til leverandørbransjen, som er i hovedfokus under konferansen, vil også operatørselskapene være til stede.

Gratis inngang for studenter
Studenter har gratis inngang alle dagene. Du registrerer deg på nettsidene til ONS Norway og får en billett du kan printe ut.