UiS søker nye praksisbarnehager

Institutt for barnehagelærerutdanning ved UiS søker praksisbarnehager for perioden 01.september 2014 til 31.august 2018.

En praksisbarnehage tar imot førskolelærerstudenter, og må inngå avtale om praksisopplæring med universitetet.

Praksisbarnehagen må ha utdannede førskolelærere som kan være praksislærere. Disse praksislærerne skal gi studentene opplæring, veiledning og vurdering. Det første året regnes som et prøveår for praksisbarnehagen, med mulighet for forlengelse i inntil tre år.

Interesserte barnehager skal sende inn skjemaet ”Søknad om å bli praksisbarnehage” (pdf) innen 25. april 2014.

Praktisk informasjon (pdf)

Søknaden sendes både pr. e-post tillena.forusis@uis.no Sammen med søknaden sendes link til barnehagens hjemmeside

og pr. post til:

Universitetet i Stavanger
Det humanistiske fakultet
IBU v/ praksiskoordinator Lena Forus
4036 Stavanger

Søknaden i underskrevet stand pr. post må ha disse obligatoriske vedleggene:

• barnehagens årsplan
  • barnehagemyndighetens tilsynsrapport med barnehagen

ved ønske:

• øvrig informasjon om barnehagens virksomhet

Postlegging må skje innen: 25.04.2014.