Valgkampen ved UiS er i gang

Det er nå klart at det blir to par som kjemper om å bli ny rektor og prorektor ved Universitetet i Stavanger fra perioden 1.8.07-31.7.11. Forskningsdirektør Helge Ole Bergesen og professor Aslaug Mikkelsen vil begge bli ny rektor ved UiS.

Både Aslaug Mikkelsen og Helge Ole Bergesen har tidligere lansert sitt rektorkandidatur på uis.no og i Stavanger Aftenblad.

Med på laget som prorektorkandidat har Bergesen Elaine Munthe, førsteamanuensis ved Institutt for allmennlærerutdanning og spesialpedagogikk.

Aslaug Mikkelsen stiller på sin side med førsteamanuensis Egil Gabrielsen ved Lesesenteret som prorektorkandidat.

Nominasjonskomiteen anbefaler begge de forelåtte kandiatpar.

Les presentasjoner av kandidatene og deres programerklæring her (alfabetisk rekkefølge):

Følg rektor- /prorektorvalget på uis.no:

• Tirsdag 27.02.07 stiller rektorkandidatene i nettmøte med studenter og ansatte på www.uis.no
  • Fredag 02.03.07 presenterer kandidatene seg selv i et allmøte i undervisningsrom AR G-001 i Arne Rettedals hus kl. 12.15-14.00. Møtet blir filmet og streamet til nett.
  • Valgdagen er torsdag 22. mars 2007