MENY

Vant pris for TV-serie om øl

Martin E. Lerstad, avgangsstudent ved UiS, vant årets Avit-pris for sin TV-serie «The Beer Quest». Nå skal den lanseres for salg til ulike TV-kanaler.

I hver episode av «The Beer Quest» reiser bryggerimester Mike Murphy til et nytt land på søken etter det perfekte ølet. Avit-prisen, som serien har fått tildelt, gis til beste bachelorproduksjon blant avgangselevene ved fjernsyns- og multimedieproduksjon ved UiS. Vinner Martin E. Lerstad var glad og overrasket over å få prisen. I sin tale takket han Lervig Aktiebryggeri for all den tiden de har brukt på filmen. Om «The Beer Quest» sier juryen:

I Murphys univers
«Vinneren har de kvalitetene som juryen har vektlagt; tydelig formspråk, teknisk høy kvalitet og engasjement. Programlederen tar oss med inn i sitt univers, hvor han stiller sin ekspertise til rådighet. Dette programmet er av internasjonal karakter. Produksjonen fremstår som ferdig og profesjonell og med høy kvalitet. Vi har lyst til å følge programlederen videre og se neste episode.»

Juryen besto i år av Harald Halvorsen fra Avit-Systems, Jørn Varhaug fra Universitetet i Stavanger og juryleder Anne Lærdal fra Filmkraft.


Se bilder fra innspillingen av serien på «The Beer Quest» sin Facebook-side.

Annenita Bakker Schøyen, daglig leder i Avit-Systems, gratulerer vinner Martin E. Lerstad.

TV-serien er, ifølge juryen, av internasjonal karakter. F.v.: Mike Murphy, Martin E. Lerstad, Annenita Bakker Schøyen