Velkommen til Åpen fagdag 2007

Onsdag 28. november inviteres det til Åpen fagdag ved UiS for sjette gang. Dette er en enestående mulighet til å få innblikk i forskningsproduksjonen ved universitetet.

Blant årets temaer finner vi atferdsproblemer i skolen, klimaforandringer, selvskading, molekylær biologi og oljeinvesteringenes betydning for økonomien.

- Dette er en enestående mulighet til å bli kjent med det største kunnskapsmiljøet i regionen. I år, som i tidligere år, kan vi tilby stor bredde i tema og innfallsvinkler, forteller Kari Førre, leder for Åpen fagdag.

Hun kan i år friste med over femti foredragsholdere, det største antall noensinne. Du kan blant annet lære mer om forskningen til Erik Fossåskaret, Per Dahl, Simon Geir Møller, Marie Smith-Solbakken og Hans-Jørgen Wallin Weihe.

- Noen forelesere legger fram forskningsresultater og presenterer metoder, mens andre tar opp aktuelle samfunnsspørsmål. Dette er foredrag av høy kvalitet, forsikrer Førre.

Åpen fagdag er et viktig bidrag for å styrke kontakten mellom UiS og Stavanger-regionen, spesielt med tanke på etter- og videreutdanning.

Se katalogen for Åpen fagdag
Timeplan